Termeni, Condiții și Reguli

Termenii și condițiile reprezintă uncontract opozabil între dvs. Și Kaizen, licențiat și reglementat, conform legislației române, de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, ce vor intra în efect imediat ce dați click pe ”ACCEPT”, înțelegând și respectând integritatea acestora.

Conţinut [Arată]

Kaizen își rezervă dreptul de a modifica T&C, fiind anunțat din timp în cazul în care intervin schimbări în defavoarea dvs, aceștia fiind publicați în mai multe limbi, în scop informativ și a facilității accesului jucătorilor.

Regulile contului Kaizen

Pentru o participare corespunzătoare, este necesară înregistrarea La Kaizen, prin deschiderea unui cont de joc, alături de depunerea banilor în cont prin metodele autorizate ce sunt enumerate. Prin deschiderea unui cont, aveți obligația de a completa formularul de înregistrare, clienții beneficiind de accesul la un singur cont.

Utilizarea mai multor conturi este interzisă, fapt ce poate duce la blocare/suspendare, iar câștigurile, pariurile, bonusurile vor fi nule, fondurile fiind reținute.

Este necesar ca informațiile introduse în formularul de înregistrare să fie adevărate, corecte și complete, cu alegerea unui nume de utilizator și o parolă pentru a vă identifica pe site, ce nu se vor divulga, accesul minorilor fiind strict interzis (contul va fi închis în caz de încălcare).

Depunerile în contul Kaizen

Kaizen este o persoană juridică, pentru a participa la orice joc este necesară depunerea de sume în contul dvs dintr-o sursă pe care o dețineți ca titular.

Depozitele pot implica cheltuieli, fiind acceptate numai plăți în RON, iar Kaizen își rezervă dreptul de a folosi proceduri/mijloace suplimentare pentru a vă verifica identitatea.

Kaizen își rezervă dreptul de a vă solicita documente de identitate pentru a vă putea oferi accesul la jocurile noastre.

Retrageri din contul Kaizen

Kaizen vă oferă o gamă largă de metode de retragere, având dreptul de a vă solicita acte de identitate, fiind interzise cererile de retragere făcute telefonic sau trimise prin poștă site-ului.

Kaizen își rezervă dreptul să rețină fonduri din retrageri dacă acestea nu au fost folosite, de a se asigura că plățile sunt făcute în conformitate cu regulile stabilitate pentru minimizarea fraudei.

Plățile pentru jocurile de noroc

Câștigurile obținute vor fi transferate către contul Kaizen, ce își rezervă dreptul de a anula orice pariu necorespunzător, de a face verificări suplimentare pentru plăți ce depășesc suma de 2.300 Euro.

Închiderea contului dvs. Kaizen

Aveți dreptul de a vă închide contul în orice moment, iar în cazul dependenței de jocuri, nu mai puteți să deschideți alt cont. Kaizen vă va rambursa soldul ”Disponibil pentru pariuri”, având dreptul de a reține/anula orice bonusuri care v-au fost acordate.

În cazul unui cont inactiv (ce nu a fost accesat pentru 12 luni), Kaizen vă va contacta, fiind obligați de a vă închide contul, iar în cazul în care nu se va primi niciun răspuns din partea dvs, O.NJ.N va transfera soldul către bugetul statului.

Obligațiile dvs. Ca participant

Prin contractul prezent declarați:

  • Aveți peste 18 ani sau vârsta minimă legală prevăzută de legislația din țara dvs
  • Participați la jocurile de noroc în nume propriu, cu scop recreativ/divertisment
  • Nu sunteți rezident al: Malta, Franța, Italia, Spania, Danemarca, Hong Kong, Regatul Unit, Turcia, Bulgaria, SUA, în caz contrar nu aveți voie să vă deschideți cont
  • Informațiile furnizate sunt corecte, concrete, complete, iar prin participare vă asumați riscul de a pierde banii pe care îi depuneți în contul dvs.Kaizen
  • Se va folosi numai cardul de credit/alte instrumente financiare în cazul depunerilor sau retragerilor de fonduri
  • Este interzis transferul de fonduri către alți participanți/ nu aveți deja un cont închis de către noi

Joc responsabil

Aveți posibilitatea de a vă autoexclude din participarea la orice jocuri de noroc desfășurate pe site, de a alege stabilirea unor limite pe cont (sume primite, depuse, alocate unei sesiuni de pariere) și de a folosi funcția call back.

În cazul în care Kaizen consideră că activitatea de jocuri de noroc a unui participant îi va cauza probleme de ordin financiar sau persoana, își rezervă dreptul de a-i închide contul.

Parieri în cotă fixă (sportive)

Click aici pentru aciti regulile și reglementările privind desfășurarea jocurilor de noroc de tipul pariurilor sportive. Pariurile vor fi plasate numai de utilizatorii înregistrați, nu vor fi permise pariuri în cadrul accesării la informații din anterior, iar Kaizen își rezervă dreptul de a refuza acceptarea pariurilor fără a oferi niciun motiv în acest sens.

Utilizatorii răspund în totalitatea pentru pariurile plasate

Sume maxime de câștig:

MAX: rezultat final, să se califice liga, să câștige cupa

MIN: toate celelalte tipuri de pariu

FOTBAL-competiții internaționale masculine, Premier League Anglia, Championship, Cupa Angliei, UEFA Champions League, UEFA Europa League

MAX

MIN

1.200.000 RON

20.000

FOTBAL- Superliga Grecia, CUpa Greciei, National League Anglia, Cupa Ligii din Anglia, A-League Australia, League 1 Anglia, League 2 Anglia

600.000 RON

20.000 RON

FOTBAL-Liga 1 România, prima ligă Cipru, prima ligă Cehia, Ligue 2 Franța,J-League Japonia, MLS SUA

400.00 RON

20.000 RON

FOTBAL-restul competițiilor de fotbal și rundele de calificare din toate competițiile

100.000 RON

20.000 RON

BASCHET-NBA

400.000 RON

60.000 RON

BASCHET-NCAAB

120.000 RON

30.000 RON

BASCHET-Euroliga/ACB Spania/Liga de Baschet Stoiximan Grecia

60.000 ron

BASCHET-Altele

30.000 RON

TENIS

60.000 RON

40.000 RON

HOCHEI PE GHEAȚĂ- NHL

600.000 RON

60.000 RON

HOCHEI PE GHEAȚĂ-SM Liga Finlanda, KHL, Hockey Liga Suedia

120.000 RON

HOCKEY PE GHEAȚĂ- Altele

40.000 RON

VOLEI

120.000 RON

40.000 RON

BOX/UFC

400.000 RON

40.000 RON

CRICHET

400.000 RON

GOLF

200.00 RON

RUGBY UNION

200.000 RON

80.000 RON

RUGBY LEAGUE

400.000 RON

80.000 RON

AUSTRALIAN RULES

400.000 RON

80.000 RON

SPORTURI CU MOTOR

400.000 RON

80.000 RON

FOTBAL AMERICAN- NFL

600.000 RON

60.000 RON

FOTBAL AMERICAN -NCAAF

120.000 RON

40.000 RON

FOTBAL AMERICAN -CFL

120.000 RON

40.000 RON

FOTBAL AMERICAN- Alte campionate

100.000 RON

50.000 RON

BASEBALL-MLB

60.000 RON

20.000 RON

BASEBALL Alte campionate

60.000 RON

20.000 RON

DARTS

400.000 RON

30.000 RON

SNOOKER

400.000 RON

30.000 RON

HANDBAL

200.000 RON

30.000 R0N

CICLISM

200.000 RON

E-SPORTURI

30.000 RON

SPORTURI VIRTUALE

1.000.000 RON

Toate celelalte ”ALTE SPORTURI”

30.000 RON

Din afara sportului, Pariuri speciale

30.000 RON

În cazul plasării mai multor pariuri de pe conturi diferite, Kaizen își rezervă dreptul să vă blocheze și să vă anuleze conturile respective, de a impune limite de pariere. Apasă aici pentru a citi regulile și modul de desfășurare a Pariurilor virtuale.

Cazinou

Kaizen nu răspunde de penele, întreruperile survenite pe servere sau alte probleme tehnice și nu acceptă să răspundă pentru daune/pierderi care sunt considerate pretinse.

În cazul unei defecțiuni ce întrerupe jocul, Kaizen vă va rambursa suma pariată, iar în cazul unei întreruperi a unei participări, jocul se va încheia singur, menționând că un participant ce nu este activ pentru 20 de minute, va duce la întreruperea sesiunii.

Politica de confidențialitate

Poți citi Politica noastră de Confidențialitate aici, făcând parte integrantă a contractului dintre Kaizen și Titularul Contului. 

Sesizări

Dacă aveți o sesizare, puteți trimite un email către serviciul clienți la următoarea adresă de email: [email protected]

Limitarea răspunderii

Participați la jocuri pe propria răspundere, confirmând că sunteți de acord să dezbăgubiți și să nu trageți la răspundere Kaizen, directorii, angajații, partenerii și prestatorii săi de servicii, iar Kaizen își rezervă dreptul de a vă suspenda temporar contul, până la finalizarea procedurii de verificare a clienților.

Raportarea situațiilor de spălare de bani

Kaizen respectă prevederile Legii Luptei împotriva spălării de bani, vă poate bloca, suspenda sau închide contul și poate reține fonduri, dacă acest lucru se impune.

Încălcări, penalități și încetare

Dacă Kaizen suspectează că sunteți angajat în activități ilegale/ frauduloase, vă putem bloca/ închide contul definitiv. Fiind membru al International Betting Association, Kaizen își rezervă orice drept discreționar să suspende sau să amâne evenimente pe oricare dintre piețele/ofertele sale. 

Legea aplicabilă și jurisdicția

Acești T&C sunt guvernate de legislația din Malta, iar pentru activitățile desfășurate în temeiul legii din România, sunt guvernate de legea din România.

Condițiile planului de bonusuri

Toate ofertele se limitează la una pe persoană, Kaizen își rezervă dreptul de a schimba/elimina orice companie promoțională de marketing, de asemenea, dreptul de a nu  vă activa Bonusul la Prima Depunere. În cazul în care condițiile ofertei/ promoției, Kaizen își rezervă dreptul de a retrage bonusul din respectivele oferte. Abuzul de bonusuri duce la închiderea contului dvs. sau restricționarea accesului.

Cash out

Opțiunea este disponibilă pe piețele alese pentru evenimente pre-live sau live, iar suma provenită din Cash Out este suma totală care vă va fi înapoiată în contul dvs. Kaizen își rezervă dreptul de a suspenda, modifica sau elimina orice Cash Out și de a restricționa numărul cererilor de Auto Cash Out.

BetFriends

Clienții ce au un cont pe platforma Betano se pot conecta cu alte persoane ce dețin același cont prin utilizarea și distribuirea unui link unic. Un client poate alege oricând ca să nu-i fie vizibilă activitatea de pariere pentru celelalte contacte.

Am activat cookies pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți acest site web.
OK