Esports pe Betano

Cel mai curând cunoști că pe lângă sporturile tradiționale există și așa numitele e-sporturi - sporturi din lumea gamingului. Aceste sporturi sunt la fel de spectaculoase ca și cele tradiționale și, respectiv, atrag atenția celor pasionați de pariuri. În cazul în care dorești să pariezi pe e-sports, Betano îți oferă un bonus de bun-venit pe care îl poți utiliza pentru a face acest lucru. La fel, poți paria pe e-sports chiar și direct de pe telefonul tău mobil.

Conţinut [Arată]

Ce reprezintă pariurile esports?

Pariurile pe e-sport reprezintă pariurile care sunt plasate în cadrul evenimentelor din lumea sporturilor cibernetice. Atunci când vorbim despre e-sport, în principal vorbim despre meciuri de gaming în cadrul celor mai populare jocuri la nivel mondial. Anume pentru aceste jocuri sunt organizate turnee întregi, cu câștiguri colosale. Respectiv, și interesul față de acest tip de competiție este unul destul de mare. În cele din urmă, sunt mulți doritori de a paria pe asemenea evenimente. Reieșind din această necesitatea s-a și creat secțiunea respectivă pe Betano.

Avantajele și dezavantajele parieriurilor de tipul esports

Pariurile pe evenimentele e-sports au atât avantaje, cât și anumite dezavantaje. În continuare le prezentă.

Pro:

 • Destul de multe informații - domeniul e-sports este destul de mediatizat în prezent
 • Lipsa jocurilor cumpărate - este cu adevărat complicat să organizezi un meci cumpărat aici
 • Fluxuri gratuite ale majorității turneelor

Contra

 • Un număr mic de jocuri eSports pe care puteți paria - oferta nu este atât de variată aici precum în cazul sporturilor tradiționale
 • Dificultatea de a stăpâni unele tipuri eSports - unele tipuri de esports necesită anumite cunoștințe mai aprofundate.

Pe ce jocuri de tipul esports pot paria?

În prezent există o mare varietate de sporturi esports pe care poți plasa pariuri. Odată cu creșterea popularității acestui domeniu crește și varietatea pe care a mentionat-o. Dacă să vorbim concret despre Betano, iată care sunt jocurile pe care poți paria aici:

 • League of Legends
 • Counter Strike: GO
 • DOTA 2
 • Rainbow Six
 • Valorant
 • StarCraft II
 • King of Glory

În tabelul de mai jos găsești și o descriere succintă a fiecărui din aceste jocuri.

Denumire joc

Tip joc

Descriere

League of Legends

Multiplayer online battle arena (MOBA)

Peste 7.5 milioane de jucători joacă League of Legends în prime time. Această popularitatea colosală a determinat și interesul față de pariurile pe acest e-sport.

Counter Strike: GO

multiplayer first-person shooter

jocul are un background impresionant, dar și un nivel de popularitate înalt în prezent. Câștigurile aici sunt pe măsură, ceea ce condiționează meciuri destul de spectaculoase

DOTA 2

Multiplayer online battle arena (MOBA

Încă un joc de-a dreptul istoric. Turneele DOTA 2 atrag atenția jucătorilor și spectatorilor din toată lumea, mulți fiind interesați să pariezi pe acest e-sport.

Valorant

shooter free-to-play

Un joc relativ tânăr, dar destul de popular în prezent. A fost lansat în 2020, dar deja a reușit să adune o adevărată armată de fani

King of Glory

scientific-fantastic western military strategy

Acest joc a fost numit drept jocul cu cele mai mari încasări din lume. Acest joc unic a atras milioane de jucători, dintre care mai mult de jumătate sunt femei.

Cum pariezi pe esports?

Este cu adevărat simplu și rapid să plasezi pariuri pe evenimente din categoria esports. Este necesar doar să urmezi instrucțiunea divizată pe pași, pe care pe o prezentăm, în continuare.

 1. Loghează-te în contul personal Betano
 2. Accesează compartimentul e-sports
 3. Alege Jocul pe care dorești să-l analizezi
 4. Din lista care apare după ce faci click pe joc alege turneul
 5. Alege meciul
 6. Alege tipul pariului - de obicei sunt doar câteva opțiuni disponibile aici - câștigător, cine și câte runde (hărți)  va câștiga și cine va trece în finală.

Secțiunea pariurilor esports pe Betano

Interfața secțiunii care conține e-sporturi este una simplă, accesibilă, dar și utilă pentru jucători. Este necesar doar să alegi jocul și competiția necesară. După ce faci click pe competiția care te interesează, ți se deschide o interfață că opțiunile de pariere disponibile. Este necesar să analizezi pariurile disponibile, să alegi pariul care te interesează și pe care ai dori să mizezi. Pentru aceasta, este suficient să faci un click chiar pe cotă. Aceasta se va adăuga în biletul tău într-un mod automat.

Aplicație pentru pariuri esports: Android și iOS

Poți paria pe esports chiar și direct de pe dispozitivul mobil pe care îl utilizezi. APlicația Betano este disponibilă atât pentru dispozitivele iOS, cât și Android. Iată ce trebuie să faci pentru a o rula pe dispozitivul tău:

 1. Accesezi magazinul oficial al aplicațiilor pe care îl oferă sistemul tău de operare (Play Market în cazul Android și App Store în cazul iOS)
 2. Să descarci aplicația
 3. Să îi permiți să se instaleze automat, exact ca și altă oarecare aplicație pe care o instalezi pe dispozitiv.

Serviciu Suport Clienți

Serviciul Suport Clienți Betano are scopul de a oferi suportul necesar jucătorilor în ceea ce privește soluționarea problemelor și dificultăților cu care se confruntă aceștia. Iată cum poate fi contactat acest Serviciu:

 • live chat 24/7 - cea mai rapidă metodă
 • mail 24/7 - metodă mai oficială, dar mai puțin rapidă
 • Facebook Messenger
 • Suport prin intermediul telefonului - metodă mai comodă, dar disponibilă doar în intervalul de ore 08.00 - 24.00.

FAQ

Care sunt cele mai populare discipline de pariuri pe sporturi?

Momentan cele mai populare tipuri de pariuri esports sunt: League of Legends, Counter Strike: GO, DOTA 2, Rainbow Six, Valorant, StarCraft II, King of Glory.

Este posibil să plasez pariuri esport pe site-ul Betano fără a mă înregistra?

Nu , pentru a putea plasa pariuri este nevoie să ai un cont de utilizator.

Cum retrag banii după un pariu de succes pe esport la Betano?

Poți retrage fondurile utilizând una din metodele de retragere Betano.

Ce bonusuri sunt oferite pentru pariurile eSports?

Bonusul de bun-venit, bonusul la prima depunere și deja alte bonusuri ocazionale are fac parte din anumite oferte / promoții.

Am activat cookies pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți acest site web.
OK