Contact us

  • Necesitatea unui Serviciu Suport clienți profesionist

În cazul în care jucătorul se confruntă cu o anumită problemă sau o dificultate, este foarte important ca acesta să primească suportul necesar cât mai rapid. În așa mod cazinoul poate fi sigur că experiența jucătorului nu va fi afectată cumva de problema sau dificultatea cu care s-a confruntat acesta. În acest sens, Betano oferă clienților săi mai multe modalități de a contacta Serviciul Suport Clienți, prezentate în tabelul de mai jos.

Conţinut [Arată]

Canal de comunicare

Disponibilitate

Chat Live

24/7/365

Call Center

08:00-24:00

Messenger

24/7/365

Email

la solicitare

Chat Live

Chat Live se consideră a fi cea mai oportună modalitate de a contacta Serviciul Suport Clienți deoarece utilizarea acestui canal de comunicare presupune următoarele avantaje:

  • poți contacta Serviciul Suport fără a părăsi site-ul cazinoului
  • răspunsuri rapide
  • comod în utilizare.

Chiar și în rândul utilizatori, Live Chat-ul este cea mai răspândită și cea mai preferată metodă de a contacta un cazino online. Anume din acest considerent cazinourile online din România și nu doar tind să aibă acest canal de comunicare disponibil pe site-ul său.

Call Center

Acest canal de comunicare se potrivește în mare parte acelor cazuri, care necesită o explicație mai amănunțită. În acest caz este mai simplu, mai rapid și mai eficient de a apela Serviciul Suport prin intermediul unui apel telefonic. Un mare dezavantaj al acestui canal de comunicare este disponibilitatea - comparativ cu celelalte modalități, apelul telefonic este disponibil într-un anumit interval de ore.

Messenger

Contactarea Serviciului Suport Betano prin messenger presupune inițierea unei discuții în acest chat, comunicarea dificultăților și recepționarea soluțiilor. Acest canal, la fel precum și Live Chat-ul, este disponibil 24/7/365.

Contactează Betano pentru colaborări și / sau angajare

Pe lângă opțiunea de a contacta Betano în legătură cu anumite probleme, mai sunt disponibile și opțiunile de a contacta Betano cu scopuri corporative. Descriem aceste opțiuni în continuare.

Contactează pentru Marketing

Pe Betano sunt afișate câteva adrese de email care pot fi utilizate pentru a lua legătura cu cazinoul în privința unor oferte de afiliere și promovare. Cazinoul este deschis spre asemenea colaborări și le abordează ca fiind unele profitabile pentru ambele părți. Utilizatorii care sunt interesați în asemenea colaborări n-au decât să ia legătura cu cazinoul prin intermediul unei din adresele de email indicate pe site-ul cazinoului. În cazul în care oferta va fi relevantă pentru Betano, echipa va oferi feedback la mesajul recepționat pe email.

Contactează pentru angajare

Pe lângă toate cele menționate, Betano este deschis să analizeze și anumite opțiuni de a-și mări echipa. Cum s-ar spune, “pentru un om bun mereu se găsește un loc disponibil”. Utilizatorii care sunt interesați să se alăture echipei Betano nu au decât să facă click pe butonul corespunzător, accesând ulterior pagina de cariere. Pe această pagină sunt afișate toate pozițiile vacante pentru care poate fi depus CV-ul în speranța unei colaborări fructuoase.

Scrieți comentariu
Am activat cookies pe dispozitivul dvs. pentru a îmbunătăți acest site web.
OK